Submenu

Verpleegkundige niveau 4

Vacature Verpleegkundige niveau 4 (minimaal 8 uur p/w beschikbaar) Eindhoven en omgeving

Functieomschrijving

Jij bent als verpleegkundige samen met een klein team verantwoordelijk voor de verpleging van cliënten in de thuissituatie. De focus ligt op alle leeftijdscategorieën van jong tot oud die te maken hebben met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking evenals revaliderende personen. Je taken lopen uiteen van het uitvoeren van risicovolle handelingen tot coördineren van de dagelijkse zorgmomenten tot het begeleiden van leerlingen. Je biedt dagelijkse zorg aan de cliënten op basis van de zorgleefplannen en  afspraken die hierin staan. Het stimuleren van zelfredzaamheid en het creëren van veiligheid en geborgenheid is van groot belang binnen je functie. Je hebt regelmatig contact met de familie, collega’s en de organisatie voor de afstemming van de optimale zorg.

 

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde diploma Verpleegkundige niveau 4 en een actuele BIG registratie.
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.
  • Daarnaast ben je in staat om een verklaring omtrent gedrag af te geven.
  • Naast het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten verstrek je op een heldere en begrijpelijke wijze informatie en advies.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de coördinatie van de planning van jouw team en cliëntenportefeuille.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met huisarts, apotheek en andere disciplines binnen de zorg.

 

De organisatie

Thuiszorg Olympia is een zorg-aan-huisorganisatie. Wij zitten constant bij de cliënten in de buurt. Een team dat bekend is met de cliënt en de omgeving, biedt zorg op maat, aangezien Thuiszorg Olympia wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Of dat nu thuis is of in een van de zorgwoonvoorzieningen binnen de regio.

Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen. We bieden een marktconform salaris volgens de CAO VVT. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden.

‘Uw zorg… onze zorg’ is het motto wat wij hanteren!

 

Heb je interesse in deze functie? Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar info@thuiszorg-olympia.nl.

Loop bij het opmaken van je sollicitatiebrief en CV de tips na op de site.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.