Submenu

Uw zorg onze zorg!

Thuiszorg Olympia is een multiculturele organisatie met werkgebieden in Eindhoven en omgeving en richt zich met name op de thuiszorg. Met thuiszorg bedoelen we persoonlijke begeleiding, wijkverpleging, huishoudelijke hulp, begeleiding, zorg op afroep en specialistische zorg thuis. ons streven is om uw gezondheid en kwaliteit van het leven te bevorderen en/of te herstellen.

Wij werken transparant en de lijnen zijn kort, daardoor kunnen wij snel handelen bij veranderende situaties. Wij werken persoonsgericht, flexibel en toegangkelijk. en u kent uw zorgverleners, uw contactpersoon is snel bereikbaar als dat nodig is.

Uw zorg is ook onze zorg. Wij leveren de zorg die nodig is en waar u zich prettig bij voelt. Wij denken graag met u mee, zijn betrouwbaar en meegaand en bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Thuiszorg Olympia kent GEEN wachtijden en helpen wij u direct.

040 751 58 78

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.